top of page
  • Obrázek autoraEDEN Centrum

Školní programy na Edenu

Blíží se doba jarních školních výletů a náš edenovský tým celý leden pracoval na nelehkém úkolu – sestavit školní program, který zábavnou a interaktivní formou provede menší i větší návštěvníky celým areálem tak, aby si kromě nezapomenutelných zážitků odnesli i spoustu nových informací. Věříme, že snaha byla úspěšná a že program vykouzlí úsměv na rtech dětem i dospělým.

Na Edenu se řídíme mottem "Řekni mi a já zapomenu. Ukaž mi a možná si vzpomenu. Zapoj mě a já porozumím." Děti si tedy mohou vše vyzkoušet, osahat a zažít na vlastní kůži.

V rámci prohlídek se seznámí s tradičními řemesly, jako je například tkadlec, babka kořenářka, včelař, mlynář či hrnčíř. Při návštěvě Panského bydlení naopak zjistí, jak se žilo šlechtě, která byla na celém hospodářství pánem. Na farmě se pomazlí se zvířátky, dozví se zajímavé informace z oblasti jejich chovu a Příběh půdy je seznámí se základními principy zemědělství a živočišné výroby. Na závěr si děti také mohou nakoupit suvenýry v naší Lékárně. Kromě klasických programů organizujeme pro školky a školy Projektové dny, kde dětem představí své obory přímo odborníci z praxe.

Každou prohlídku přizpůsobíme skupince přesně na míru tak, aby si návštěvníci Eden užili na maximum.

Na to, jak takové prohlídky vypadají, se můžete podívat v galerii. Kompletní nabídku najdete v sekci Pro školy. Pro objednání prohlídky nás prosím kontaktujte.




139 zobrazení
bottom of page